Utdrag ur 2013!

Det här året innebar en del förändringar för mig och min familj. jag började året med att göra saker som jag mådde bra av för stunden och livet gick sin gilla gång.. Sen drabbades vi av dödsfall i familjen och det bestämdes att jag och barnen skulle flytta tillbaka till janne och huset igen. Allt gick ganska fort och vi har gjort vad vi kunnat för att hantera de problem som uppstått längs vägen.
Sabine tog studenten i juni, Bianca började skolan för första gången i augusti, Anton fortsatte sin skolgång på Ven. Jag jobbar fortfarande kvar på samma ställe och det känns riktigt bra. Tyvärr är Janne fortfarande inte frisk och arbetsför så han går hemma arbetslös. John bor fortfarande ensam och trivs bra med det.
Vi har under året genomgått en del utredningar och undersökningar för att komma tillrätta med våra fysiska och psykiska åkommor. Dessa utredningar och undersökningar kommer att fortsätta en bra bit in på år 2014 också innan det beräknas bli klart. När allt är klart kan vi förhoppningsvis få rätsida med de åkommor som idag gör familjen funktionshindrad mer än nödvändigt. Jag anser att alla människor är lika mycket värda och att alla har rätt till ett drägligt liv. De människor som inte kan tillgodose sina egna behov skall få hjälp från samhället så att dom kan fungera och känna sig värdefulla!
Jag gör mitt absolut bästa varje dag för att hjälpa mina mina medmänniskor och det anser jag borde vara en självklarhet i vårt svenska samhälle!

Puss och Kram
Skumbanan

RSS 2.0